HTML

Steve Bácsi gondolatai

Amit látok, hallok, megélek, alkotok... és megér egy-két keresett, vagy keresetlen szót

Friss topikok

Linkblog

2012.03.23. 22:39 Steve Bácsi

VAKJOGSI

 Történt egy napon – mondjuk ma este – hogy a kerékpáromat felkapcsolt lámpával toltam át (HANGSÚLYOZOM: TOLTAM!!!) a kijelölt gyalogátkelőhelyen (Győzike szintűeknek: zebrán) - szabad (zöld) jelzésnél. Szemből közeledik egy  Opel Astra típusú személygépjármű. Tetején világító „TAXI” felirat. Ebből arra következtettem, hogy a jármű vezetője személyszállító kisiparos, egyéni vállalkozó. Kurvára nem fontos, ha esetleg társas. Majd kanyarodik jobbra.

Satufék. 7 centi. Integetek neki, tekerd le az ablakod. Megteszi, és mondja: bocs, nem láttalak. Az ember érdekesen nézett ki…  két liter bor és/vagy 48 óra nem alvás……

Csak annyit áruljatok el, hol adnak vakoknak vezetői engedélyt taxira?????? Mert, aki ENNEK PAV kettőt adott, annak két évet kellene…….

És utána hazatekertem……

Kéne egy lestrapált teherautó az esti Budapestre….  csak, hogy ilyenkor is ilyen nagyfiúk e egyesek…….

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stevebacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr974336171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása